Wenke Jortveit

Arbeidsgiver
Høgskolen Stord/Haugesund
Alder
44 år
Bransje
Skole, fritid, undervisning og forskning
Bosted
Karmøy

rekrutteringsansvarlig Høgskolen Stord/Haugesund

Jobb

Jeg jobber med å rekruttere nye søkere og studenter til Høgskolen Stord/Haugesund. Jeg leder HSH sitt rekrutteringsteam som lager en handlingsplan hvert år som sier hvilke tiltak vi skal gjøre for å få flest mulig til å få kjennskap til hvilke studietilbud høgskolen har å tilby - og på ulike måter skape ønske hos dem til å studere hos oss. Jeg velger ut, kurser og følger opp et stort team med studentambassadører som er de som reiser rundt på skolebesøk og messer og forteller om HSH. Jeg jobber også mye med HSH sine nettsider, og sosiale medier, ulike typer annonsering og markedsføring. 

Utdanning

Jeg hadde i utgangspunktet ingen klar plan og mål med studiene da jeg begynte å studere. Jeg begynte bare med et årsstudie som jeg syntes så veldig spennende ut - og fortsatte å "plukke" emner som jeg syntes var interessante; Sosialantropologi, Mediesosiologi, Ungdomssosiologi og Familie- og barndomssosiologi. Etter noen år hadde jeg nok studiepoeng til at jeg fikk innpasset en fri Bachelorgrad innen Samfunnsvitenskap ved NTNU. I fjor tok jeg emne innen Markedsføring. Dersom jeg en gang skulle fullført en Master, kunne jeg tenke meg å ta det innen Medier / Kommunikasjon / Markedsføring. 
Jeg opplever ikke selv at min utdanningsvei er noe jeg vil anbefale til etterfølgelse. Men jeg kan derimot kanskje være et eksempel på selv når utdanningsveien "blir til mens man går" - kan man ende opp i en "drømmejobb". 

Om meg

Jeg elsker å lære nye ting - men primært dersom det er innenfor tema som jeg interesserer meg og brenner for. Jeg liker veldig godt å møte ungdommer og snakke med dem, og noe av det kjekkeste i jobben min er når jeg får jobbe sammen med studentene våre, og når jeg får treffe ungdommer på messer og skolebesøk. Jeg er en sosial og kreativ person som liker å skape liv og løye rundt meg på jobben og fritiden.